Miksi valokuitu kannattaa?

Nopea ja varma kotiverkko on nyt tärkeämpi kuin koskaan. Internetiin yhteydessä olevien laitteiden määrä kodeissa lisääntyy jatkuvasti ja lähitulevaisuudessa jopa kodinkoneet jääkaapista pesukoneeseen ovat yhteydessä nettiin. Etätyöskentely yleistyy, verkon yli tapahtuva pelaaminen lisääntyy ja ladattavien tiedostojen koot ovat kasvussa. Lääkäripalvelut ja kodin turvallisuuspalvelut digitalisoituvat kaiken aikaa ja siirtyvät jatkossa yhä enemmän nettiin. Tähän kaikkeen ei pelkän mobiililiittymän kapasiteetti tule riittämään.

Nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa, että kotonasi on nettiyhteys, joka toimii ja riittää myös tulevina vuosikymmeninä. Elenia Kuitu on oma kaistasi: huippunopea valokuitunetti, jonka rajaton kapasiteetti on kokonaan sinun ja perheenjäsentesi käytössä. Rakennamme uusia valokuituyhteyksiä säävarman sähköverkon yhteydessä. Valokuituliittymä nostaa myös talosi arvoa myyntitilanteessa.

Valokuituliittymällä kiihdytät jopa gigan tiedonsiirtonopeuksiin. Lataat videot sekunneissa ja hoidat etätyöt ja videopuhelut ilman häiriöitä. Elenia Kuitu -valokuituliittymällä kotisi yhteydet pelaavat, vaikka koko perhe katsoisi samaan aikaan elokuvia omilta laitteiltaan.