Elenia Kuitu -liittymän tilaus

Asiakas
Liittymän toimitusosoite
Elenia Kuitu -liittymän hinta: 1.798,00 € (sis. alv 24 %). Verkon ylläpitomaksu 18,60 €/kk (sis. alv 24%) tai kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Lisäksi maksat netti- ja viihdepalvelut valitsemallesi Telia Avoin Kuitu -palveluntarjoajalle.

1.erä laskutetaan, kun liittymä on kytketty käyttöön.
2.erä laskutetaan 6 kk kuluttua siitä, kun liittymä on kytketty käyttöön.
3.erä laskutetaan 12 kk kuluttua siitä, kun liittymä on kytketty käyttöön.

Kuituliittymän kautta käytettävät palvelut asiakas tilaa palveluoperaattorilta erillisellä palvelusopimuksella.

Liittymä toimitetaan viimeistään viidentoista (15) kuukauden kuluessa tilauksesta, ellei rakentaminen viivästy Eleniasta riippumattomasta syystä. Näitä ovat esimerkiksi maan jäätyminen ja rakentamiseen tarvittavien lupien viivästyminen.

Valokuitukaapelin rakentamisen edellytyksenä on, että 50% alueen kiinteistöjen omistajista tai haltijoista tilaa Elenia Kuitu -liittymän. Mikäli tilaajamääräehto ei täyty, Elenialla on oikeus purkaa tämä sopimus ilman korvausvelvollisuutta asiakkaalle. Alueen kielteinen rakentamispäätös ja sopimuksen purkaminen ilmoitetaan kirjallisesti viimeistään kuuden (6) kuukauden sisällä tilauksesta. Elenia Palvelut Oy toimittaa asiakkaalle Elenia Kuitu -liittymän sitä koskevien sopimusehtojen mukaisesti.Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen printtaamme tilauslomakkeessa antamiesi tietojen perusteella täytetyn liittymissopimuksesi ja lähetämme sen sinulle vahvistettavaksi allekirjoituksellasi.

Toimittaja

Elenia Palvelut Oy
PL 2, Patamäenkatu 7, 33901 Tampere
Y-tunnus 2658611-8