Elenia Kuitu -liittymän tilaus

Asiakas
Liittymän toimitusosoite
Elenia Kuitu -liittymän hinta on 2.190,00 € (sis. alv 24 %).
Asunto-osakeyhtiöille ja yrityskiinteistöille liittymän hinta on 3.190,00 € (sis. alv 24 %).
Verkon ylläpitomaksu on 18,60 €/kk (sis. alv 24 %) tai kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.
Asunto-osakeyhtiöille ja yrityskiinteistöille verkkomaksu on 18,60 €/kk/kuitupari (sis. alv 24 %) tai kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.
Verkkomaksu veloitetaan vain niiltä kuukausilta, kun asiakkaalla on voimassa oleva netti- ja viihdepalvelusopimus palveluntarjoajan kanssa.

1.erä laskutetaan, kun liittymä on kytketty käyttöön.
2.erä laskutetaan 6 kk kuluttua siitä, kun liittymä on kytketty käyttöön.
3.erä laskutetaan 12 kk kuluttua siitä, kun liittymä on kytketty käyttöön.

Kuituliittymän kautta käytettävät palvelut asiakas tilaa palveluoperaattorilta erillisellä palvelusopimuksella.

Liittymä toimitetaan rakentamisvuoden loppuun mennessä, kuitenkin viimeistään 30 kuukauden kuluessa tilauksesta, ellei rakentaminen viivästy Eleniasta riippumattomasta syystä. Näitä ovat esimerkiksi maan jäätyminen ja rakentamiseen tarvittavien lupien viivästyminen.

Valokuituverkon rakentamisen edellytyksenä on, että 50 % alueen kiinteistöistä tilaa Elenia Kuitu -liittymän. Mikäli tilaajamääräehto ei täyty, Elenialla on oikeus purkaa tämä sopimus ilman korvausvelvollisuutta asiakkaalle. Alueen kielteinen rakentamispäätös ja sopimuksen purkaminen ilmoitetaan kirjallisesti viimeistään kuuden (6) kuukauden sisällä tilauksesta. Elenia Oy toimittaa asiakkaalle Elenia Kuitu -liittymän sitä koskevien sopimusehtojen mukaisesti.Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen toimitamme Sinulle lomakkeella antamillasi tiedoilla täytetyn liittymissopimuksen vahvistettavaksi allekirjoituksellasi.

Toimittaja

Elenia Oy
PL 2, Patamäenkatu 7, 33901 Tampere
Y-tunnus 2658611-8